Ut på tur!

I dag har Ole Jakob og jeg vært på tur på fjellet med idrettsskolen. Turen gikk til Klippeskardet som er et fint turmål ca to og en halv kilometer oppover i marka. Det er et område vi bruker mye både med barnehagen (det er litt kortere derfra) og med speiderne. Og der vi ofte gikk tur den gangen det bodde en familie på fire og en svart hund i Annehuset.

På tur oppover var det hengt opp poster med bilder ganske tett. Det var genialt. For hver gang Ole Jakob var litt sliten, hadde vi en ny post i sikte og han la på sprang!

Da vi kom fram hadde han krefter igjen til å gå over på en andre siden av det lille vannet og klatre enda høyere opp på fjellet sånn at vi kunne se ned på de andre som satt rundt bålet (bilde fire under).

Vi måtte starte nedover før de andre fordi det er bestemors støttekontaktdag og Ole Jakob og hans lille venninne vinket til hverandre med sugerørene på juicepakkene.

Hjemturen var litt lang. Men det hjalp med blåbær og en pust i bakken.

Og så kunne han hvile på sparkesykkelen som sto parkert hos bestemor nesten hele veien til min ludovenninne som sto på trappa klar for tur.

Da var han ikke det minste sliten lenger, med sparket i racerfart bortover gangstien og opp i skogen på en litt annen kant der en barnehage har en fin grillstue, bord, benker og et par taustiger.

Der orket han å henge (både den riktige veien og opp-ned), rulle, springe og spise resten av rosinene og det siste rundstykket i matboksen (etter å ha delt det i sekstifjorten biter).

«Bæstemor, æ e litt stolt av dæ», sa han da vi var på vei hjem til det brune huset og mamma og pappa og lillebror.

Bestemor er litt stolt av deg også lille venn!

.

                

,

Og så har verdens beste Trine vært på spill og småmat. Jeg tror nesten at jeg vant. Men jeg er ikke helt sikker. Vi gikk litt i surr med pengeutbetalingene.

Vi har spilt Vil Du Bli Millionær i kveld.

Ingen av oss ble millionær.

Det er ikke så farlig.

Jeg er rik nok.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: