Fin tirsdag.

I ettermiddag var begge guttene ute og lekte da de skulle hentes i barnehagen. Alvin satt på akebrett og Ole Jakob trakk. Begge hadde eplekinn og begge var veldig blide.

,

tirsdag1

tirsdag2

,

Bestemor hadde ikke eplekinn etter en lang dag på kontoret. Men blid var jeg. For i dag var jeg invitert med på guttenes træning. Nå er det ikke sånn at guttene er lagt under strengt treningsregime for å bli toppidrettsutøvere en gang i framtida, men en av byens idrettshaller er åpen for barn i følge med foreldre en gang i uka. Og dette er en hyggelig aktivitet for pappa og guttene. Men i ettermiddag fikk jeg være med, for mamma var på jobb og det er litt lettere å være to voksne når to aktive gutter gjerne vil ha oppmerksomhet samtidig. Jeg har sett for meg dette tilbudet som litt kaotisk, men det var det ikke i det hele tatt. Hallen er stor og det var god plass til alle. Alvin likte å balansere og ble ganske irritert over at det måtte være storebror sin tur innimellom også.

.

tirsdag3

tirsdag4

tirsdag5

tirsdag6

tirsdag7

tirsdag8

.

Det høye humøret holdt hos begge guttene etter at vi var vel hjemme i det brune huset (som altså ikke er grønt) også. Ole Jakob ville gjerne hjelpe til med pizzasteking og fant fram alt melet og la på fyll, men så var han så skrubbsulten etter barnehage og trening at han måtte ta noen pauser for å spise litt banan og lomper. Alvin spiste lomper og tømte vann ut over seg selv og babystolen og gulvet og la hodet på skakke og ba pent om mer. Fjorten ganger. Begge hadde mye å meddele og godt volum på stemmen.

Det var en veldig fin ettermiddag.

.

I kveld har vi hatt møte i atelieret med litt ost og vin og planlegging av jubileumsåret vårt. Jeg rakk så vidt å komme litt videre på de to nye bildene også, men de har ikke riktig begynt å ta form enda. Kanskje jeg skal bruke søndagskvelden denne helga også. Det er utrolig hyggelig å male med de andre damene rundt seg, men det var litt fint å være alene i atelieret også.

.tirsdag9

,

tirsdag10

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: