Lillebror.

fulghum.

Lillebror blir stor! Om en måneds tid fyller han to år.

Tida går så fort og jeg er så uendelig heldig som får ha han så nært og får følge med på utviklingen hans.

I går var vi på handletur. Pappa og storebror handlet inn til teltturen de skal på i dag. Mammaen var på sportsbutikken og kjøpte turbukse. Alvin hadde sin egen handlekurv og gikk resolutt i gang med å fylle den. Han kjøpte to små smoothier fra babymathylla (sunt og godt), tre bokser leverpostei og tre bokser makrell i tomat (kjekt å ha i huset), et glass appelsinmarmelade (ikke noe vi pleier å ha i huset, men godt på ristet loff) og en loff (heller ikke noe vi pleier å ha i huset, men godt til appelsinmarmeladen). Loffen ba han pappaen om å skjære opp i brødskjæremaskinen. Så satte han kursen mot kassa. Han når akkurat på vidt opp og fikk alle varene opp på rullebåndet selv. Han måtte bare ha litt hjelp med marmeladeglasset som var tungt. Den unge gutten i kassa tok ungen på alvor og snakket med han som med andre kunder. Jobb og eget bankkort har ikke Alvin skaffet seg riktig enda, så akkurat den lille detaljen med oppgjøret måtte bestemor ta seg av. Men han parkerte den lille handlevogna fint der han hadde funnet den og ba meg om hjelp til å klatre opp på hylla ved enden av rullebåndet så han kunne pakke varene sine. De var blitt blandet med mine innkjøp, men han husket hva han selv hadde kjøpt og pakket det i sin pose. Etterpå ville han sitte på benken ved utgangen. Han pakket først ut den ene smoothien sin og drakk den og så pakket han fram en loffskive som han koste seg med mens vi ventet på resten av familen.

Flinke gutten!

.

handleturHva mer trenger vi, tro?

sklia nMen selv om man er stor er det fint å ha en storebror!

Reklamer

3 kommentarer (+add yours?)

 1. mette
  aug 16, 2013 @ 12:13:39

  Så søtt 🙂

  Svar

  • annebloggen
   aug 16, 2013 @ 19:33:19

   Han er jo veldig søt! Og så er det så fint å se at han tar initiativ og er selvstendig. Jeg synes det er viktig å slippe ungene til litt:-)

   Svar

   • mette
    aug 16, 2013 @ 19:40:22

    De er nydelig begge to. Så gøy at han fikk handle det han ville ha, du betalte og han pakket varene…. Hælledussen, sier jeg. 🙂 Ja, unger skal få slippe til, det lærer de mye av…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: